Dit is Game Match!

Wat we aanbieden.

Game Match is een social community waar tabletopgamers uit heel Europa elkaar kunnen vinden om samen hun hobby te beleven. Door middel van Game Match kunt u uw ideale gaming partner(s) vinden en contacteren voor uw perfecte gameavond. Game Match biedt u de keuze te selecteren op locatie, beschikbaarheid, type spel of persoonlijkheid.

Tabletop games, een bloeiende hobby.

Onze leden zijn wat men noemt “Tabletop Gamers”, een allegaartje mensen die zich graag bezighouden met achter een tafel te zitten en een spelletje te spelen. Als het nu gaat over klassiekers als schaken of dammen of moderne varianten als Santorini of Twilight Imperium III… Of het nu lange rollenspel campaignes zijn of epische wargame sessies… Wat we allemaal gemeen hebben is dat we op zoek gaan naar zielsgenoten om samen mee te spelen. Registreer je en wees welkom in de wondere wereld van tabletop-gaming, een wereld die berust is op sociale contacten, spanning en plezier.

Gameclubs, Gamegroups & Gamecafé’s.

Ook gamegroups en clubs kunnen bij ons terecht. Heb jij een gameclub die leden te kort heeft? Vind je geen Dungeon Master voor je gamegroup?

Registreer je snel voor en laat de tabletop wereld weten dat je bestaat! Geef ons de nodige publieke informatie en laat iedereen weten hoeveel plek je hebt in je groep. Registratie is gratis voor iedereen.

Wil je graag dat mensen de weg vinden naar jouw Game Café?

Gamecafés kunnen zich op Game Match profileren door hun café toe te voegen aan onze database van Game Stores of een persoonlijke Game Space pagina krijgen waar zij zich kunnen profileren en dit volledig gratis! Ten slotte is er ook de optie om reclameruimte aan te kopen op de Game Match homepage.

Welke keuze je ook maakt alle Game Match bezoekers kunnen uw café terugvinden, zien wat u te bieden heeft en hun weg vinden naar u. Geef de nodige informatie door via ons formulier en wij voegen zo snel mogelijk uw café toe aan onze lijst.

Evenementen, Conventies & Wedstrijden

Honderden game-events spelen zich jaarlijks af doorheen de wereld waar fervente gamers elkaar ontmoeten om te nieuwste spellen te ontdekken, kopen en spelen.

Op Game Match kunt u alle evenementen terugvinden die iets te maken hebben met tabletop games, als deze nu nationaal zijn of internationaal. Via onze kalender kunt u perfect zien welk evenement zich wanneer afspeelt. 

Staat een evenement er niet tussen of heb je een event dat je wilt delen aan de wereld, of dit nu groot is of een gamenight bij je thuis of met je club? Laat het ons weten en wij zetten het zo snel mogelijk op de lijst.

Heeft u een evenement dat u in the picture wilt zetten op de Game Match homepage? Laat het ons weten en voor een minimale kost zetten wij uw advertentie klaar.  Contacteer ons via het formulier en wij zetten zo snel mogelijk uw event in the picture!

Wat de Toekomst brengt!

Méér gamecafés – events – …

Community Requests:

Momenteel bedienen wij enkel Nederlandstalige gebieden: België en Nederland. Alhoewel de site zonder problemen andere gebieden zou moeten kunnen bedienen gaan we pas in een volgende fase over naar andere talen.

Alhoewel deze site perfect werkt op een gsm zijn we nog steeds van plan om een app-versie hiervan te ontwikkelen. Geinteresseerden mogen Game Match altijd contacteren.

Heeft u een gamecafé, houdt u een conventie of heeft u een evenement dat u wilt tonen op Game Match? Laat het ons weten en wij zullen uw aanvraag bekijken en op de site zetten.

Weet jij nog dingen dat je graag toegevoegd wil zien aan Game Match: laat het ons weten en misschien kunnen we samen deze service beter maken.

Vragen of aanbevelingen?

Heb je vragen over de service of zijn er dingen die je toegevoegd wil zien? Stuur ons een mailtje en we zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

LAAT HET WETEN!
LOG IN OP UW ACCOUNT MAAK NIEUWE ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
GEGEVENS VERGETEN?
×

Ga omhoog